Werkwijze 

Na het eerste, meestal telefonische contact, maken we persoonlijk kennis met elkaar en bespreken we welke ondersteuning gewenst is. Dit oriënterende gesprek is zonder kosten, met eventueel alleen een reiskosten-vergoeding. Als besloten wordt tot samenwerking, leggen we in een volgend gesprek samen vast welke vorm de ondersteuning gaat krijgen en hoe vaak of hoelang er gebruik wordt gemaakt van mijn begeleiding. Een offerte maakt duidelijk welke kosten er verwacht kunnen worden. Alles op maat, volledig aangepast aan de wensen van betrokkenen op dat moment.

Er zijn verschillende mogelijkheden, afhankelijk van de wensen. Zo kan ik bijvoorbeeld alleen praktische hulp bieden, zoals het schrijven van teksten, regelen van allerlei zaken, ondersteuning geven bij het regelen van de uitvaart. Daarnaast kan ik advies uitbrengen, over de invulling van de laatste fase of de uitvoering van de uitvaart. Ook kan ik steun bieden bij het stervensproces, zowel aan de stervende, als aan de omringende personen.

Elke combinatie is mogelijk en omdat gedurende een proces wensen kunnen veranderen, is er altijd ruimte voor aanpassing.

 

 

 

                                                                                    .